Меню сайту
Наш опрос
Інформація на сайті була для вас корисна?
Всього відповідей: 62
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2015 » Травень » 18

23 квітня 2015 р. на базі Національної академії статистики, обліку та аудиту проведено ІІ тур олімпіади з дисципліни «Статистика». Науково-педагогічним складом кафедри статистики НАСОА були розроблені тестові запитання, кросворд на володіння статистичною методологією, три завдання логічного характеру й одне теоретичне запитання творчого характеру, при виконанні яких вони змогли проявити свої знання з дисципліни «Статистика». Завдання складалися з теоретичної й практичної частин, які оцінювались у 30 та 70 балів відповідно.

За результатами перевірених конкурсних робіт учасників та за рішенням Оргкомітету Олімпіади НАСОА було визнано переможців, які були н ... Читати далі »

Просмотров: 651 | Добавил: BnD | Дата: 18.05.2015 | Комментарии (0)

22.04.2015 р. кафедрою статистики та математичних методів в економіці НУДПСУ була проведена олімпіада з курсу «Економіко-математичні методи та моделі: оптимізаційні методи та моделі». В олімпіаді прийняли участь 21 студент, з них 14 студентів факультету фінансів та банківської справи, 4 студентів факультету економіки та оподаткування і 3 – факультету інформаційних технологій та менеджменту. Завдання олімпіади складалися з 4-х завдань, за які в сумі можна було отримати 100 балів. Результати олімпіади з курсу «Економіко-математичні методи та моделі: оптимізаційні методи та моделі» наведено в таблиці.

Результати олімпіади з курсу «Економіко-мате ... Читати далі »

Просмотров: 786 | Добавил: BnD | Дата: 18.05.2015 | Комментарии (0)

Вхід на сайт
Пошук
Архів записів

Кафедра управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики © 2024
Конструктор сайтів - uCoz