Меню сайту
Наш опрос
Інформація на сайті була для вас корисна?
Всього відповідей: 62
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2021 » Листопад » 29 » Гордість кафедри УОБАС!
15:42
Гордість кафедри УОБАС!

    У 2021 році в номінації кращий студент-спортсмен Університету державної фіскальної служби отримала перемогу Вікторія Шепшинська, студентка групи ОББ 20-3с, кафедри управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики, ННІОАА. 

     Вікторія народилася у м. Ірпінь. у 2002 році. Росла допитливою, непосидючою дівчинкою. Щоб приборкати її непосидючість і любов танцювати вдома, в 5 рочків мама привела її на танці до культурно-мистецького центру університету. Тоді Вікторія, звичайно, не могла навіть подумати, що це стане її життям. 

     Колективні, індивідуальні заняття з тренерами, виїзди на турніри, Чемпіонати в Україні та за межами. Інколи здається, що через виснаження та вигорання нічого не вийде, але розумієш, що головне - не опускати руки і все буде гаразд. Завдяки щоденній наполегливій праці вони з партнером досягли значних результатів у танцювальному спорті. Цьогоріч пара отримали звання кандидатів у майстри спорту.

     Зараз для Вікторії її колектив - це її друга сім’я. Щодня вони разом, як би важко не було. За це Вікторія завдячує своїм наставникам, тренерам Салямону Віталію та Салямон-Міхєєвій Катерині, які віддають частинку своєї душі своєму колективу. Кожного дня вони дають можливість  стати кращими у своїй справі, виховують спортивний характер. Так, це виснажливі тренування, цілі дні проведенні у залі, турніри щонеділі, біль, сльози, але результат дійсно того вартий.

       Талановита молодь, талановита в усьому. Це не лише красива студентка, яка вміє класно танцювати, але й розумна дівчина, яка знає чого хоче від життя, наполегливо долає труднощі в навчанні. Вона пройшла сертифікацію користувача програмного продукту Ispro. Пишаюся що навчаю Вікторію, студентку кафедри управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики. Не стримуй себе, тобі підкориться будь-яка вершина на твоєму шляху, а вектор у житті ти вибрала вірний!  

      Навчально-науковий інститут обліку, аналізу та аудиту, кафедра управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики та Рада НТС ННІ ОАА надзвичайно пишаються своїми настільки талановитими студентами! Завідувач кафедри Т.М. Паянок.

 

Просмотров: 170 | Добавил: BnD | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів

Кафедра управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики © 2024
Конструктор сайтів - uCoz