Меню сайту
Наш опрос
Інформація на сайті була для вас корисна?
Всього відповідей: 62
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2015 » Березень » 1 » Підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі статистики 2015
18:47
Підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі статистики 2015

20 лютого 2015 року  відбувся 1 етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «статистика». Організаторами олімпіади  стали  викладачі кафедри статистики та математичних методів в економіці - Заєць Світлана Володимирівна, професор кафедри, к.е.н., доцент, Остапенко Яна Олександрівна, ст. викладач, Прокопенко Вікторія Володимирівна, ст. викладач, Параниця Надія Володимирівна, ст. викладач.

До участі в олімпіаді були залучені 36 студентів з різних факультетів університету,  з них 4 – представники обліково-економічного факультету, 8 – факультету фінансів та банківської справи, 23 – факультету економіки та оподаткування, 1 – факультету інформаційних технологій та менеджменту.

Учасникам  наукових перегонів для розв’язання  були запропоновані 10 тестів та практична частина з 4 завдань.

Як показали результати олімпіади, найкраще за всіх знаннями з навчальної дисципліни «статистика» оволоділа студентка групи ЕКБ-12-1 Тушинська Валентина, яка  виборола перше  місце у змаганні.

Друге місце зайняли відразу декілька учасників:  Федоренко Тетяна – студентка група ЕПБ-12-1, Оганесян Римма (гр. ФБДп-12-5),  Добривечір Анастасія (гр. ФБДі-12-6), Євтушенко Аліна (гр. ФБДп-42).

III місце  також отримало декілька учасників олімпіади, серед них Поліщук Іванна (гр. ЕПБі-12-2), Семенюк Любов (гр. ЕПБ-12-1), Нечипорук Юрій (гр. ФББ-12-7), Фатун Анна (гр. ФБі-12-3).

Призери олімпіади були запрошені на нагородження 26.02.2015 р.  З теплими вітальними словами до них звернулися завідувач кафедри Тетяна Миколаївна Паянок  і  професор кафедри Світлана Володимирівна Заєць.

Переможниця 1 туру Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «статистика» в Національному університеті ДПС України Тушинська Валентина (студентка групи ЕКБ-12-1) так охарактеризувала свої враження від участі в конкурсі: «Я не очікувала, що переможу, адже статистика важкий предмет. Але  тільки для тих, хто її не знає і не вивчає. Я не впевнена, що бездоганно знаю статистику, але базове розуміння і бажання її поглиблено вивчати є. В олімпіаді брали участь найсильніші з тих, хто опанував статистику під час навчання у 1 семестрі 2014-2015 н.р. Олімпіада мала свої складності,  потрібно було включити на повну потужність логічне мислення при обрахунках».

Ще одна переможниця  -  студентка група ЕПБ-12-1 Федоренко Тетяна зазначила, що «кожна людина, яка хоче бути успішною, повинна розуміти, що добре засвоєний матеріал за спеціальністю – це успіх, а вміння аналізувати та застосовувати набуті знання – це перемога.  Дисципліна «Статистика»  стала для мене захопленням не тільки під час вивчення у навчальному семестрі, але, надіюсь, що  і на професійне майбутнє. Викладачі кафедри статистики та математичних методів в економіці відкрили нам Країну статистики та показали  шлях до підкорення нових вершин знань, за що кожен з нас неймовірно їм вдячний».

Щиро вітаємо усіх студентів, які вивчають статистику,  з високими результатами у її оволодінні! Зичимо щастя, здоров’я та успіхів у навчанні!

Дякуємо переможцям  і бажаємо удачі у ІІ турі!

Просмотров: 830 | Добавил: BnD | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів

Кафедра управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики © 2024
Конструктор сайтів - uCoz