Меню сайту
Наш опрос
Інформація на сайті була для вас корисна?
Всього відповідей: 62
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2019 » Січень » 12 » XІV Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція
11:23
XІV Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція

 

Підсумки

XІV Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції

«Обліково-аналітичні і статистичні методи та моделі в оподаткуванні, бізнесі, економіці»

З 26 листопада по 3 грудня 2018 р. кафедрою управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики традиційно була проведена Інтернет-конференція.

Оргкомітет конференції:

Голова оргкомітету – Краєвський Володимир Миколайович, завідувач кафедри управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики Університету ДФС України, д.е.н., доцент.

Заступник голови оргкомітету – Паянок Тетяна Миколаївна доцент кафедри управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики Університету ДФС України, к.е.н., доцент.

Остапенко Яна Олександрівна, доцент кафедри управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики Університету ДФС України, к.е.н., доцент.

Титенко Лариса Василівна, доцент кафедри управлінського обліку бізнес-аналітики та статистики Університету ДФС України к.е.н., доцент.

Лаговський Володимир Вікторович, доцент кафедри управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики Університету ДФС України, к.е.н.

Полешко Олена Анатоліївна, провідний фахівець кафедри управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики Університету ДФС України.

Шостак Анна Сергіївна, старший лаборант кафедри управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики Університету ДФС України.

За результатами якої визначено переможців, а саме:

Диплом за 1 місце

-Гнатюк Світлана Сергіївна, ННІ інформаційних технологій та менеджменту УДФСУ, «Застосування кореляційно-регресійного аналізу при дослідженні виробництва соняшникової олії в Україні».

-Замота Ірина Олександрівна, ННІ обліку, аналізу та аудиту УДФСУ, «Специфіка логістики зовнішньоекономічної діяльності».

-Лещенко Марина Анатоліївна, ННІ економіки, оподаткування та митної справи УДФСУ, «Аналіз митних надходжень як джерела наповнення державного бюджету України».

Диплом за 2 місце

-Каменчук Марія Петрівна, ННІ обліку, аналізу та аудиту УДФСУ, «Статистичний аналіз діяльності ПАТ «Приватбанк» за 2001-2017 роки».

-Процишин Вадим Вікторович, ННІ обліку, аналізу та аудиту УДФСУ,

«Регресійний аналіз ціни на бензин»

-Родзін Діана Олегівна, ННІ інформаційних технологій та менеджменту УДФСУ, «ІТ-ринок України: проблеми та перспективи»

-Шевчук Олександра Володимирівна, ННІ обліку, аналізу та аудиту УДФСУ, «Обліково-аналітичне забезпечення управління дебіторською заборгованістю»

-Стригуненко Ганна Ігорівна, ННІ обліку, аналізу та аудиту УДФСУ, «Особливість інформаційної логістичної інфраструктури банківських установ»

Диплом за 3 місце

-Костіна Олександра Євгеніївна, ННІ економіки, оподаткування та митної справи УДФСУ,«Аналіз динаміки та прогноз народжуваності в Україні»

-Солоха Дарина Русланівна, ННІ інформаційних технологій та менеджменту УДФСУ, «Аналіз процесу усиновлення дітей в Україні»

-Мізіренко Олександр Сергійович, ННІ обліку, аналізу та аудиту в УДФСУ, «Обліково-аналітична система забезпечення економічної безпеки підприємства»

-Муравський Олександр Юрійович, ННІ обліку, аналізу та аудиту в УДФСУ, «Обліково-аналітичні аспекти управління логістичними витратами підприємства»

Грамотами за активну участь у обговоренні відзначені:

- Рясна Ірина., гр. ОБР-16-3

- Буличов Олександр, гр. ФБД-17-2

- Лещенко Марина, гр.ФБД-17-2

У конференції прийняло участь 52 дослідника, в обговоренні тез доповідей в онлайн режимі надано 187 коментарів/відповідей. Усі матеріали учасників конференції розміщенні в мережі Інтернет на сайті http://kafstat.at.ua/load/. Будь-який відвідувач сайту міг залишити свій коментар, поставити запитання автору тез. Таким чином, ознайомитися з матеріалами і взяти участь у конференції міг кожен бажаючий, причому в будь-який для нього зручний час.

Дякуємо Всім учасникам Інтернет-конференції за матеріали тез, цікаву дискусію, бажання творчо мислити, досліджувати сучасні економічні процеси в Україні і за її межами.

Запрошуємо ВСІХ до участі у ХV Всеукраїнській науково-практичній Інтернет-конференції в наступному році. Хай це для Вас стане традицією, а ми завжди із задоволенням приймемо участь у Вашому науковому житті.

 

 

Заступник голови оргкомітету

к.е.н., доцент Т.М. Паянок

 

 

Просмотров: 648 | Добавил: annashostak34 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів

Кафедра управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики © 2024
Конструктор сайтів - uCoz