Меню сайту
Наш опрос
Інформація на сайті була для вас корисна?
Всього відповідей: 62
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2021 » Жовтень » 20 » Поринай у Комплаєнс Марафон із YouControl!
20:09
Поринай у Комплаєнс Марафон із YouControl!

       20.10.2021 р. відповідно до укладеного Меморандуму про співробітництво між Університетом ДФС України та ТОВ «YouControl» для студентів, що навчаються за освітніми програмами «Облік, податковий аудит та бізнес-аналітика» і «Управлінський облік та бізнес-аналітика» Анною Клименко, HRD YouControl проведено вебінар на тему: «Перевірки співробітників та пошук рекрутингових агенцій/відкриті дані для рекрутингу».

          На зустрічі були присутні 57 студентів Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту та викладачі кафедри. Другий семінар викликав особливу увагу слухачів, адже всі вони «стоять на порозі пошуку роботи» і продумана стратегія на співбесіді дозволить їм вірно себе презентувати перед роботодавцями. Слухачі отримали інформацію із вуст практиків в оригінальній формі, матеріал був цікавим і корисним. Він дозволить нашим молодим фахівцям бути підготовленими до співбесіди і зайняти гідне місце на ринку праці.

          ІТ-компанія YouControl завжди підтримує молодь у здобутті сучасних навиків у навчанні, регулярно розробляє цікаві і всебічні онлайн-тренінги, організовує зустрічі зі студентами. Дякуємо нашому партнеру за тісну співпрацю!

             Презентація вебінару " Перевірки співробітників та пошук рекрутингових агенцій. Відкриті дані для рекрутингу( спеціальності з правління персоналом)"

 

 

Просмотров: 165 | Добавил: BnD | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів

Кафедра управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики © 2024
Конструктор сайтів - uCoz