Меню сайту
Наш опрос
Інформація на сайті була для вас корисна?
Всього відповідей: 62
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2020 » Березень » 11 » Вітаємо магістрів за спеціальністю "Інжиніринг обліково-аналітичних систем в економіці"!
10:21
Вітаємо магістрів за спеціальністю "Інжиніринг обліково-аналітичних систем в економіці"!

25.02.2020 року в Університеті державної фіскальної служби України відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту.

Почесними гостями кафедри управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики на святі стали директор компанії  «IS Pro» Дмитро Борисов та начальник навчально-методичного відділу ТОВ «ISPro» Віталій Мазурчак, які сердечно привітали випускників. Науково-педагогічний склад кафедри пишається своїми студентами і бажає кожному магістру успіхів та професійного розвитку, щасливого та мирного життя, здійснення всіх їх мрій! Зазначимо, дипломи з відзнакою, медалі та грамоти «За відмінні успіхи в навчанні» отримали 14 випускники.

 

Бажаємо, щоб отриманий диплом став надійним провідником по життю, а УДФСУ залишався в серці як найкращий навчальний заклад! Ми завжди будем раді бачити Вас на традиційних зустрічах випускників.

 

Просмотров: 294 | Добавил: annashostak34 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів

Кафедра управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики © 2024
Конструктор сайтів - uCoz