Меню сайту
Наш опрос
Інформація на сайті була для вас корисна?
Всього відповідей: 62
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2017 » Грудень » 17 » Підсумки XІІІ всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Математичні методи та моделі в оподаткуванні, бізнесі, економіці»
01:56
Підсумки XІІІ всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Математичні методи та моделі в оподаткуванні, бізнесі, економіці»

04-10 грудня 2017 р. традиційно відбулася ХІІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція, що організовується кафедрою статистики та математичних методів в економіці Університету ДФС України з 2004 р.

 

 

Основна мета проведення – висвітлення можливостей економіко-математичних методів, для широкого кола науковців, у дослідженнях прикладних проблем в оподаткуванні, бізнесі та економіці.

Завданням конференції стала популяризація статистичних методів та економіко-математичного моделювання, як засобу отримання обґрунтованих рішень, що використовуються в управлінні економічними процесами. Дані заходи вказують на шляхи збору, обробки, аналізу та прогнозування макро- і мікроекономічних показників. Молоді науковці мають можливість залучитися до дослідницької діяльності, обмінятися думками з актуальних питань, знайти компромісні рішення у складних ситуаціях.

До складу оргкомітету конференції увійшли науково-педагогічні працівники та співробітники кафедри статистики та математичних методів в економіці Університету ДФС України, а саме:

Голова оргкомітету – Паянок Тетяна Миколаївна, завідувач кафедри статистики та математичних методів в економіці Університету ДФС України, к.е.н., доцент.

Заступник голови оргкомітету – Остапенко Яна Олександрівна, доцент кафедри статистики та математичних методів в економіці Університету ДФС України, к.е.н.

Задорожня Тетяна Миколаївна,  доцент кафедри статистики та математичних методів в економіці Університету ДФС України, к.пед.н., доцент.

Лаговський Володимир Вікторович, доцент кафедри статистики та математичних методів в економіці Університету ДФС України, к.е.н.

Параниця Надія Володимирівна, доцент кафедри статистики та математичних методів в економіці Університету ДФС України, к.е.н.

Полешко Олена Анатоліївна, провідний фахівець кафедри статистики та математичних методів в економіці Університету ДФС України.

Морозюк Андрій Михайлович, старший лаборант кафедри статистики та математичних методів в економіці Університету ДФС України.

Робота конференції була організована за двома секціями:

- секція 1 – економіко-математичні методи та моделі в оцінці макро- та мікроекономічних процесів, керівник секції Задорожня Тетяна Миколаївна, к.пед.н., доцент.

 - секція 2 – використання статистичних методів в аналізі соціально-економічних явищ та процесів, керівник секції Остапенко Яна Олександрівна, к.е.н.

У роботі конференції прийняло участь 63 чоловіка (рис. 1).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рис. 1. Структура учасників конференції, %

 

          Тези доповідей конференції перевірялися на плагіат у розрізі інформаційних Інтернет ресурсів за допомогою програми Etxt, результати перевірки дали можливість виявити відсоток самостійного виконання дослідження, за першою секцією середнє значення складає 89 %, за другою 81 %.

 

Дипломами відзначені роботи за

1 місце

- Скрипник А.В., д.е.н., професор, завідувач кафедри економічної кібернетики, Нам’ясенко Ю.О., магістр факультету ІТ, НУБіП України, м. Київ, «Перспективи формування світового ринку природного газу та оптимізація газопостачання в Україну».

- Замота Ірина Олександрівна,  ННІ обліку, аналізу та аудиту УДФС,  «Аналіз динаміки податкових надходжень».

- Ярова Ліна Станіславівна, ННІ фінансів, банківської справи УДФСУ,

- Остапенко Анастасія Валеріївна, випускниця ЗОШ І-ІІІ ст. № 12, м. Ірпінь, «Використання статистичного аналізу та економіко-математичного моделювання для фінансової діагностики підприємства».

2 місце

- Негрей Марина,  к.е.н., доцент,

- Кучерява Олена, магістр факультету ІТ НУБіП України, м. Київ. «Статистичний аналіз ефективності сільськогосподарських підприємств».

- Ласкін Микита Сергійович, ННІ обліку, аналізу та аудиту УДФСУ «Регресійний аналіз діяльності ПАТ «Кременчуцький міськмолокозавод».

- Бондаренко Катерина Віталіївна, ННІ фінансів, банківської справи УДФСУ, «Порівняльний аналіз міграційного руху населення».

3 місце

- Гончар Сніжана Віталіївна, ННІ фінансів, банківської справи УДФСУ, «Аналіз інвестиційної діяльності НПФ на фінансовому ринку України».

- Sabishchenko O.V., 1st year of Master’s degree student,  Faculty of Management, Field of Study “Management”, Wyższa Szkoła Biznesu w Dąbrowie Górniczej, Poland, «Modeling the payback of production costs of wind energy turbine».

- Петровський  Віталій Вікторович, ННІ обліку,  аналізу та аудиту в УДФСУ, «Аналіз факторів впливу на пропозицію ковбасних виробів в Україні».

-Параниця Ольга Сергіївна, учениця 10-го класу Ірпінської ЗОШ І-ІІІ ст. № 17. «Комп’ютерні технології в організації навчання геометрії».

      

Грамотами за активну участь у обговоренні відзначені:

-       Бестюк Анастасія., гр. ОБ-16-1

-        Хмилівський Максим, гр. ОБР-16-3

-        Рясна Ірина., гр. ОБР-16-3

 

В обговоренні тез доповідей в онлайн режимі прийняло участь 36 учасників, надано 208 коментарів/відповідей. Усі матеріали учасників конференції розміщенні в мережі Інтернет на сайті http://kafstat.at.ua/load/. Будь-який відвідувач сайту міг залишити свій коментар, поставити запитання автору тез. Таким чином, ознайомитися з матеріалами і взяти участь у конференції міг кожен бажаючий, причому в будь-який для нього зручний час.

Дякуємо Всім учасникам Інтернет-конференції за матеріали тез, цікаву дискусію, бажання творчо мислити, досліджувати сучасні економічні процеси в Україні і за її межами.

Запрошуємо ВСІХ до участі у ХІV Всеукраїнській науково-практичній Інтернет-конференції в наступному році. Хай участь для Вас стане традицією, а ми завжди із задоволенням приймемо участь у Вашому науковому житті.

 

 

 

Завідувач кафедри статистики та

математичних методів в економіці,

к.е.н., доцент                                                                                              Т.М. Паянок

 

 

Просмотров: 841 | Добавил: BnD | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів

Кафедра управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики © 2024
Конструктор сайтів - uCoz