Меню сайту
Наш опрос
Інформація на сайті була для вас корисна?
Всього відповідей: 62
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2017 » Жовтень » 9 » Кафедрою статистики та математичних методів в економіці організована лекція
23:11
Кафедрою статистики та математичних методів в економіці організована лекція

Посилання на презентацію кліком миші по зображенню 
 

Прес-реліз

     Кафедрою статистики та математичних методів в економіці організовано відкриту лекцію на тему: «Застосування моделювання в практичній діяльності фінансових організацій» яку проводив Бридун Євгеній Володимирович, к.е.н., доцент, доцент кафедри фінансів НаУКМА, Засновник та Голова Правління ПРаТ СК «Престиж».

     Євгеній Володимирович, як фахівець з великим практичним досвідом, акцентував увагу слухачів на призначенні вищої освіти для майбутніх фахівців у сфері економіки та фінансів. Він зазначив, що вона тренує і значно розвиває розумові здібності (надаючи різноманітні дисципліни для розуміння і освоєння, а також засоби для самоперевірки), вчить самостійності та плануванню (як у фінансовому, так і в особистому плані), розширює кругозір і дозволяє бачити нові можливості чіткіше, раніше інших, дає напрям за певною спеціальністю знань, допомагає організовувати власну справу, є вирішальним фактором в отриманні керівної посади.

     Лектор поділився власним досвідом застосування навичок математичного моделювання економічних систем для розробки та впровадження стратегії розвитку НАСК «Оранта» та системи бюджетування в СК «Еталон». Відзначив, що вивчення курсів економіко-математичного спрямування дозволяє розвинути системне мислення.

     Наголосив на необхідності безперервної освіти для фахівців у сфері економіки та фінансів, зазначив, що для розробки стратегії розвитку НАСК «Оранта» проходив навчання та вивчав досвід розробки стратегій провідних компаній світу. Відзначив, що знаковою у формуванні його особистості як бізнесмена, лідера та власника успішного бізнесу стала книга «Бізнес у стилі фанк» шведських професорів Кьелла Нордстрема та Йонаса Риддерстрале. Ця праця дозволяє поглянути на себе інакше, стати проактивним. У книзі все побудовано на тому, що людський мозок є найголовнішою конкурентною перевагою і самої людині і фірми. І якщо будь-яка фірма прагне досягти успіху, це неможливо зробити без поваги та заохочення своїх співробітників.

 

Просмотров: 805 | Добавил: andryhamorozyuk7 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів

Кафедра управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики © 2024
Конструктор сайтів - uCoz